Polen komen al vele jaren naar Nederland om te werken of hun eigen bedrijf te beginnen. Ze vinden vaak werk en accommodatie via hun vrienden. Maar wat als u van baan wilt veranderen of niet op de juiste kennis kunt rekenen? Of misschien heeft u al een veelbelovend bedrijf (Nederlands of Pools) en bent u op zoek naar werknemers? We helpen u graag verder! We houden ons bezig met het vinden van de match tussen het juiste personeel en de juiste werkgever. Wij zijn uw steun bij het leggen van contacten in professionele relaties. 

WAT HEEL BELANGRIJK IS: DE KOSTEN VAN ONZE DIENSTEN LIGGEN AAN DE ZIJDE VAN DE WERKGEVER...
U kunt ons dus zonder extra kosten inschakelen.
Wij werken op basis van het principe van "no cure - no pay".

Werkzoekenden
Wij bouwen continu aan ons bestand van werkzoekenden. Omdat we contacten hebben met verschillende bedrijven kunnen wij regelmatig een goede match maken tussen wat u zoekt en een bedrijf dat graag van uw diensten gebruik maakt. Schijf u bij ons in en wie weet wat er op uw pad komt.

Werkgevers
U heeft een Nederlands of Pools bedrijf in Nederland of in Polen en zoekt parttime/fulltime medewerkers? wij kunnen u vast een stapje verder helpen!

Bedrijven
U heeft een Pools bedrijf in Nederland en u zoekt nieuwe opdrachten? Wij horen graag wie u bent en wat uw bedrijf doet. Wij komen graag met u in contact en maken een afspraak voor een kennismaking. Wij hebben ervaring met bedrijven in de ICT, bouw, transport, import-en export. Wie bent u en wat doet u?

KIES VOOR DOM I PRACA !