Onroerend goed - Investering in het prachtige Polen?

Onroerend goed / tweede huis

Polen is een heel groot land en om ons een beetje te specialiseren hebben wij jaren geleden ons oog laten vallen op het gebied rondom Neder-Silezië.
Het is een heel charmant deel van Polen op ongeveer 8-9 uur rijden van Amsterdam en biedt op elk moment van het jaar veel interessante bezienswaardigheden en prachtige landschappen.

Neder-Silezië ligt in het zuid-westen van Polen, grenst aan Duitsland en in het zuidelijke gedeelte grenst het aan de bergketen met Tsjechië. In de winter vindt u er Europese skigebieden. Kuur- en wellnesscomplexen, thermale baden, etc.

U zult genieten van een onvergetelijk uitzicht tijdens het wandelen, fietsen of bergbeklimmen.
...en heeft u de Piast-kastelen al eens bezichtigd?

Bezoek je tunnels, een ondergrondse stad, bekijk de interessante architectuur !
Misschien ontdekt u zelfs het mysterie van "de verlorenen", in de buurt van het prachtige kasteel van Ksiaz, de beroemde Gouden Trein?

Land waar cultuur, geschiedenis en monumenten de rijkdom van de natuur aanvullen.

Kortom: ideaal gebied voor uw tweede huis en/of als investering.

We hebben uitgebreide ervaring op de onroerendgoedmarkt in dit deel van Polen.
Wij werken lokaal met:

  • makelaarskantoren (voornamelijk in Neder-Silezië/Dolny Slask)
  • Pools-Nederlandse vertalers
  • gecontroleerde notariskantoren
  • banken
  • financiële adviseurs
  • architecten
  • renovatie- en bouwbedrijven

Wij staan ​​tot uw dienst!

Nederlandse bedrijven naar Polen
Als Nederlands bedrijf zoekt u uitbreiding in Polen. U wilt zaken doen, exporteren/importeren of uw productie overbrengen en zoekt samenwerking met een Pools bedrijf. Pools is een lastige taal en graag staan wij u klaar om de eerste contacten te leggen.

Poolse bedrijven naar Nederland
Als Pools bedrijf zoekt u uitbreiding in Nederland. U wilt zaken doen, exporteren/importeren of uw "markt" eenvoudig uitbreiden en zoekt samenwerking met een Nederlands bedrijf. Nederlands is een lastige taal en graag staan wij u klaar om de eerste contacten te leggen.

Onroerend goed in Polen
U heeft een bijzonder object te koop in Polen en wilt dit graag op de Nederlandse markt gaan promoten? Wij kennen in Nederland de weg en helpen u graag verder.

Import/export
Aankoop van Poolse producten, goederen, vanaf het moment van bestelling, via de productie tot levering aan het aangegeven adres... wellicht dat wij ook u hier kunnen helpen?

KIES VOOR DOM I PRACA !