Wij bieden professionele hulp bij het kopen en/of verkopen van onroerend goed.
Wij zijn uw persoonlijk assistent bij het maken van al uw afspraken!

Wilt u kopen?
Wij helpen u bij het vinden van de juiste woning van begin tot aan de sleuteloverdracht van uw nieuwe huis bij de notaris.

Wilt u verkopen?
Wij helpen u een koper voor uw eigendom te vinden, hetzij in Nederland, hetzij in Polen.
Wij werken samen met Poolse/Nederlandse vertalers, notarissen, banken, financiële adviseurs, bouwkundige, architecten, reparatie- en constructiegroepen.

WAT HEEL BELANGRIJK IS: DE KOSTEN VOOR ONZE VERKOOP-/AANKOOPDIENSTEN ZIJN VOOR REKENING VAN DE MAKELAAR….
U kunt ons dus zonder extra kosten inschakelen.
Wij werken op basis van het principe van "no cure - no pay".

Hoe verkoop ik mijn huis?
Wanneer u besloten heeft om uw huis te verkopen kunt u profiteren van de commerciële en technische kennis en de enorme ervaring van de makelaars waar wij mee samenwerken op huizenmarkt. Wij geven u inzicht in het verkoopproces en tips over de te nemen stappen en wij begeleiden de complete verkoop zodat u een optimale prijs krijgt voor uw woning.

Hoe koop ik een huis?
Bij het kopen van een huis is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Bovendien is het zaak om uw wensen goed op een rijtje te zetten om zodoende een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Gelukkig kunt u gebruik maken van de expertise van de makelaar. Wij wijzen u op alle risico's en maken een aankoopplan. Zodat u blijvend tevreden bent!

Goed voorbereid kopen
Een huis kopen doe je niet elke dag. Vandaar dat het belangrijk is om als koper goed beslagen ten ijs te komen en te voorkomen dat u later spijt krijgt van uw aankoop. We bespreken o.a.

  • wat zijn uw wensen
  • wat is de toegevoegde waarde van een makelaar bij aankoop
  • in welke regio of wijk wilt u wonen
  • na deze inventarisatie kan het zoeken beginnen
  • het verloop van het traject waaronder de bezichtigingen
  • aankoop, inspectie en adviezen

U heeft uw droomhuis gevonden en nu de hypotheek...
U heeft een geschikte woning gevonden. Nu wilt u uiteraard weten of u deze ook kunt kopen. Om hier snel en gemakkelijk achter te komen heeft u goed hypotheekadvies nodig.

Dat kunnen wij u geven!!
Hiervoor werken wij samen met een onafhankelijke hypotheek adviseurs.
Onze adviseurs hebben maar 1 belang, dat is uw belang! Een advies zonder belangenverstrengeling. Zij werken met een helder verdienmodel. Dezelfde verdiensten ongeacht geldgever, rente vaste periode of hypotheekvorm. Zij werken met een vaste, vooraf duidelijke nota. Wij begeleiden u in dit traject en ook geen kosten voor u.

Taxatieservice
Wat is de waarde van een onroerende zaak? De makelaar spreekt daar een objectief en onafhankelijk oordeel over uit in het taxatierapport.
Onze makelaars verrichten dagelijks taxaties en hebben daarin een enorme ervaring opgebouwd. Behalve om het bepalen van de aan- en verkoopwaarde, taxeren zij ook voor hypotheken, boedelscheidingen en nalatenschappen.

Verhuur
Wij bemiddelen in verhuur voor langere termijn. Een en ander natuurlijk in overleg met de verhuurder. Het huurcontract wordt door ons kantoor opgesteld zodra er een huurder gevonden is. Bij oplevering wordt er een inspectierapport gemaakt, de standen van gas, water en electra genoteerd.

KIES VOOR DOM I PRACA !